4YOU Flash BTS Rugzak Boomerang Sport , 165 43

De gratis truck tas van het merk 4YOU is ook op school een goed figuur. De rugzak heeft twee grote hoofdcompartimenten, waarvan het achtercompartiment is voorzien van een opgevuld laptopvak. Het artikel heeft ook een voorvak met opbergvak (4 pennenhouders, gewatteerd gsm-zakje, gaasvakje), een met fleece gevoerde voorzak met ritssluiting en twee zijzakken met ritssluiting met Ex panda ble-functie (bijv. voor drinkflessen). De voorzijde van de 4YOU Boomerang Sport unit is ook uitgerust met twee Fastex-bevestigingen. Deze maken de bevestiging van Skate board, jas en andere items mogelijk. De comfortabele rugbekleding is sport licht van vorm en aangenaam zacht gewatteerd. De schouderbanden zijn ook voorzien van een verstelbare borstband. Het artikel is ontworpen in de nieuwe ornamenten Circle Design . De details worden gehouden schwa rz. De boven- en zijkanten zijn deels donkergrijs, terwijl de voorkant neutraal beige van kleur is. De voorkant is ook versierd met de Design typische ornamenten. Deze zijn gekleurd in wit, schwa rz, grijs en blauw en geven de rugzak een unieke gehaakte kantlook. Het 4YOU ornament Circle past Design altijd - voor iedereen Outfit , voor elk seizoen en voor elke gelegenheid! Details: Voorkant met twee Fastex-sluitingen voor het bevestigen Skate van board, jasje enz. en fleece Extra gevoerde compartiment. Twee grote hoofdcompartimenten Voorcompartiment: organizer met vier pennenhouders, opgevuld en afsluitbaar gsm-zakje en apart gaasvakje Achtercompartiment met apart, gestoffeerd laptopcompartiment, ergonomisch dicht bij de achterkant geplaatst Zijvakken met rits aan de zijkant met Ex panda ble-functie, bijv. voor drinkflessen Gedekte zware ritsen voor zwaar gebruik Comfortabele rugbekleding met anti-pilling afwerking Gewatteerde riemen Afneembare borstband Technischegegevens: Kleur nr.: 165-43 Afmetingen: 32 x 45 x 20 cm Gewicht: 800 g Volume: 30l .

€ 63.84

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Boomerang Sport , 172 43

De gratis truck tas van het merk 4YOU is ook op school een goed figuur. De rugzak heeft twee grote hoofdcompartimenten, waarvan het achtercompartiment is voorzien van een opgevuld laptopvak. Het artikel heeft ook een voorvak met opbergvak (4 pennenhouders, gewatteerd gsm-zakje, gaasvakje), een met fleece gevoerde voorzak met ritssluiting en twee zijzakken met ritssluiting met Ex panda ble-functie (bijv. voor drinkflessen). De voorzijde van de 4YOU Boomerang Sport unit is ook uitgerust met twee Fastex-bevestigingen. Deze maken de bevestiging van Skate board, jas en andere items mogelijk. De comfortabele rugbekleding is sport licht van vorm en aangenaam zacht gewatteerd. De schouderbanden zijn ook voorzien van een verstelbare borstband. De 4YOU rugzak Flow is Design ontworpen in s en is altijd up-to-date Retro Circle . De zijkanten van de rugzak zijn in het rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven de rugzak een igen trend look en een top mode kleur design . Het rugoppervlak en de bodem van de rugzak zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De meegeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa inbegrepen. Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Voorkant met twee Fastex-sluitingen voor het bevestigen Skate van board, jasje enz. en fleece Extra gevoerde compartiment. Twee grote hoofdcompartimenten Voorcompartiment: organizer met vier pennenhouders, opgevuld en afsluitbaar gsm-zakje en apart gaasvakje Achtercompartiment met apart, gestoffeerd laptopcompartiment, ergonomisch dicht bij de achterkant geplaatst Zijvakken met rits aan de zijkant met Ex panda ble-functie, bijv. voor drinkflessen Gedekte zware ritsen voor zwaar gebruik Comfortabele rugbekleding met anti-pilling afwerking Gewatteerde riemen Afneembare borstband Technischegegevens: Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 32 x 45 x 20 cm Gewicht: 800 g Volume: 30l .

€ 62.57

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 153 43

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De rug, de onderkant van de rugzak en de schouderbandjes zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De bijgeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa rz. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Ook de bovenzijde en beide zijden zijn voorzien van de grijze decoratieve patronen. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel Afneembare buikgordel Technischedetails: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 33 x 43 x 43x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 43.68

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 336 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Deze 4YOU Ethno Design wordt gekenmerkt door een edele, lichtgrijze basiskleur, die zich uitstrekt over bijna het gehele buitengebied en slechts door enkele afzonderlijke schwa vlekken Design elemente wordt onderbroken. De boven- en voorkant is ook voorzien van een hoogwaardige logo badge. Hier ziet u een schwa vogelkop naast het opschrift Native Signs & Symbols. Het geheel Design en de decoraties zijn ontworpen naar het model van de Amerikaanse inboorlingen. < Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 336-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.75

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 340 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Dit 4YOU Spider Design is precies goed voor spin- en griezelfans. Kenmerkend is de donkerblauwe grondkleur, die versierd is met veel spinnenmotieven in grijs en neongroen. Deze lopen over de gehele voor- en bovenzijde en worden begeleid door een grote, witte schwa spin. Niet Design voor bangmakende katten! Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 340-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.51

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 343 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwgrijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoolartikel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de engelenvleugels schijnt een rood hart, dat vooral opvalt door de opmerkelijke kleur. Dit Design wordt afgerond met schwa rze Elemente , zoals de ritsen. < Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 343-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.51

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS rugzak Compact, Retro Circle s 172 43

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is door zijn vorm niet alleen geschikt voor de school, maar sport ook een betrouwbare partner voor achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en kan tot 26 liter volume dragen - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. De 4YOU rugzak is Design ontworpen in de huidige Retro Circle s. De zijkanten van de rugzak zijn hier in het rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven de rugzak een igen trend look en een top mode kleur design . Het rugoppervlak en de bodem van de rugzak zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De meegeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa inbegrepen. Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel Afneembare buikgordel < >Technische strong gegevens: Kleur nr.: 172-43 afmetingen: 33/43/22cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 46.42

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Move, 343 47 Engel 343 47 Heart

De Move is een top mode-all-rounder. De ronde vorm maakt dat het er modern uitziet en dat het er prachtig uitspringt. Het 28 liter interieur is verdeeld in verschillende grote en kleine compartimenten. Twee grote vakken geschikt voor DIN A4 bieden optimale ruimte voor schoolbenodigdheden. Zelfs een kleinere laptop vindt hier een eigen, gewatteerd vakje. Aan de voorzijde zijn er nog twee ruime vakken met ritssluiting. Er zijn ook verschillende organizer pockets voor pennen, mobiele telefoon of zelfs de rekenmachine. Dus niets gaat verloren - alles heeft zijn plaats. Het bevel blijft volledig van alleen en het vervelende opruimen is ongeldig! Twee zijvakken met eigen ritsen bieden ook ruimte voor snacks, drankjes of andere belangrijke zaken. Het rugoppervlak en de twee schouderbanden zijn aangenaam zacht gewatteerd. Zo kunnen schoolspullen comfortabel gedragen worden, zelfs tijdens wilde n avonturen op weg naar huis. Een reeds bevestigde borstriem (eventueel afneembaar) zorgt voor extra stabiliteit. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwgrijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoolartikel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de Details: Twee grote hoofdcompartimenten geschikt voor DIN A4 met een opgevuld laptopcompartiment Twee voorzakken met ritssluiting: de grote fleece gevoerd met gsm-zakje, twee extra zakken en twee pennenhouders, de kleine met vier kaartsleuven en een pennenhouder. Zijzakken met rits aan de zijkant Gewatteerde riemen Ergonomische rugbekleding Afneembare borstband Extra Voorvak voering met Design allover-zip voering Print Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1419-00 Kleur nr.: 343-47 Afmetingen: 32/45/19 cm Gewicht: 600 g Volume: 28l .

€ 47.01

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash Rugzak Compact, 236 44 gewoon rood

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 236-44 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 43.22

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Bela Beer Bruin

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: bruin Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 49.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Daria Draak Rood

Perfect voor de kleine zandkunstenaar Individuele details, schattige designs en hoogwaardige kwaliteit. Een leuke rugzak voor drie tot vijfjarigen. Voor het fabriceren van de producten worden ook stoffen uit gerecyclede flessen gebruikt. Voor deze tas zijn 11 flessen (0,5 L) gebruikt. Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: rood Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar

€ 49.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Didi Dino Turquoise

Perfect voor de kleine zandkunstenaar Individuele details, schattige designs en hoogwaardige kwaliteit. Een leuke rugzak voor drie tot vijfjarigen. Voor het fabriceren van de producten worden ook stoffen uit gerecyclede flessen gebruikt. Voor deze tas zijn 11 flessen (0,5 L) gebruikt. Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Turquoise, geel Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar

€ 47.85

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Dylan Hond Bruin

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: bruin Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Eddy Ezel Grijs

Perfect voor de kleine zandkunstenaar Individuele details, schattige designs en hoogwaardige kwaliteit. Een leuke rugzak voor drie tot vijfjarigen. Voor het fabriceren van de producten worden ook stoffen uit gerecyclede flessen gebruikt. Voor deze tas zijn 11 flessen (0,5 L) gebruikt. Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Grijs Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Fabian Kikker Groen

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: groen Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Fiete Vos Oranje

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: oranje Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Kimi Koala Grijs

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Grijs Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Olina Uil Kleurrijk

Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren: Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. De gekleurde gespen helpen zodat het nog sneller gaat. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Bont Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Paula Panda Zwart

Perfect voor kleine boefjes. Individuele details, schattige designs en hoogwaardige kwaliteit. Een leuke rugzak voor drie tot vijfjarigen. Voor het fabriceren van de producten worden ook stoffen uit gerecyclede flessen gebruikt. Voor deze tas zijn 11 flessen (0,5 L) gebruikt. Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Wit, zwart Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Grote vrienden Kinderrugzak Theo Tijger Bruin

Perfect voor kleine boefjes. Individuele details, schattige designs en hoogwaardige kwaliteit. Een leuke rugzak voor drie tot vijfjarigen. Voor het fabriceren van de producten worden ook stoffen uit gerecyclede flessen gebruikt. Voor deze tas zijn 11 flessen (0,5 L) gebruikt. Details: Anders dan anders, met veel details. De Affenzahn stiksels zijn met de hand gemaakt en geven de tassen een personal touch. Klitteband-poten: Ik wil graag spelen, net als jij! Spelen we vandaag verstoppertje? Prima! Bevestig de poten op mijn ogen en weg ben ik! Vind jij de vele andere plekken waar je de poten kunt plakken? Trektong: Dat is brutaal! De tas kan zijn tong uitsteken en verraad daarbij de naam van zijn eigenaar. Flexibel voorvakje: Plek genoeg. In het net-tasje bij de buik van de rugzak kan je kleine dingetjes, zoals zakdoekjes, opbergen. Buitenvakken: Opgepast! In het net-vak aan de zijkant past bijvoorbeeld een 0,33 l fles. Als je de poten aan het net vast maakt, zijn deze spullen ook veilig opgeborgen. Reflectoren Donker? Ook dan zie ik je. Zodat je gezien wordt en je vrienden jou terugvinden, heeft de rugzak reflectoren. Schattasje: Heb jij geheime schatten? Deze bewaar ik voor jou. Het buitentasje in de poot, met praktische ritssluiting, is het meest geschikt voor kleine schatten die je vind in de natuur. Draaggreep: Aanhankelijk? Deze tas ook! Met versterkte draaggreep; niet alleen op de rug comfortabel om te dragen. Je kunt de tas ook ophangen op school. Zachte schouderbanden: Lekker zacht, neem je me op de rug? Zodat je de rugzak makkelijk en fijn kunt dragen, hebben de schouderhengsels een laag velours. Kleurrijke drukpunten bij de borstriem: Open en weer dicht.. zo makkelijk is de borstriem te openen en sluiten. In hoogte verstelbare borstriem: Houdt me vast! Met de praktische borstriem. Dankzij de in hoogte verstelbare borstriem blijft de rugzak ook bij de wildste avonturen op de rug zitten. Details: Kleur: Geel, bruin Maat: 20 x 12 x 31 cm Gewicht: ca. 420 g Volume: ca. 8 liter Leeftijd: vanaf 3 - 5 jaar

€ 44.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product