AXKID Basisstation Modukid voor Modukid Infant en Modukid

Voor de reiswieg: Het basisstation maakt deel uit van ons modulaire kinderzitjesysteem en kan met twee stoelen worden gebruikt: Met het Modukid Infant kinderzitje voor pasgeborenen en het Modukid Seat kinderzitje voor baby's tot ca. 4 jaar. We weten dat geen twee gezinnen hetzelfde zijn, maar alle ouders hebben één ding gemeen: ze hebben weinig tijd. Daarom hebben we het Axkid Modukid kinderzitje systeem ontwikkeld. Dankzij de snelle en eenvoudige installatie heb je voldoende tijd voor de belangrijke dingen in het leven. Axkid Modukid is de ideale oplossing voor gezinnen die veel reizen en maximale veiligheid en comfort voor hun kinderen willen.

€ 191.04

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Chicco Basis voor autostoel Keyfit 0 Anthracite Grijs

Basis voor de autostoel Key Fit. Zo kan de autostoel makkelijk en veilig in de auto bevestigd worden.

€ 63.50

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

CYBEX Aton Base 2 Fix

CYBEX Aton Base 2-Fix De Aton Base 2 Fix van Cybex biedt het hoogste comfort door zijn eenvoudige en veilige installatie. Aangezien aan het basisstation geïnstalleerd hoeft te worden, is het complexe vastsnoeren van de wieg niet meer nodig. De reiswieg wordt direct op de base geklikt. Een indicator bevestigt de correcte installatie. Daarnaast beschikt de Aton Base 2 fix over Iso-Fix aansluitingen, waarmee de Base stevig in de auto geïnstalleerd wordt. Gewicht Aton base: 5,3 kg Aton Base fix wordt met IsoFix aansluitingen in de auto geïnstalleerd, dit zorgt voor de Base stabiliteit en veiligheid. Als alternatief kan hij ook met de veiligheidsgordels van de auto geïnstalleerd worden, zonder IsoFix. Bij de levering is ALLEEN de 2-fix Base inbegrepen Autostoel NIET inbegrepen. is dit de autostoel voor jouw auto? Kijk of jouw voertuig in de voertuigtypelijst wordt weergegeven. Cybex Typenlijst

€ 109.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Cybex Base M Zwart

De Base M is compatibel met de Cybex autostoel Aton M en Sirona M2 i-Size De instelbare Isofix connectoren en de in hoogte verstelbare steunvoet zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid. Dankzij de één-klik-installatie zet je de autostoel gemakkelijk vast zonder lastige gordelvoering. Tijdens de installatie laten indicatoren zien of alles op de juiste manier is vastgemaakt. In de levering is alleen de Base M inbegrepen, een autostoel wordt niet meegeleverd.

€ 169.95

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Doona Isofix Base Zwart

De Doona kun je bevestigen met een 3-punts gordel of een los Isofixstation. De ISOFIX basis voor Doona past in elke auto met ISOFIX bevestigingspunten (standaard sinds 2006). De intuïtieve bediening en werking voorkomt een foute installatie van Doona in de auto. Met één klik is de stoel vastgezet en verhoogt tegelijkertijd de veiligheid voor baby en ouders.

€ 144.90

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

gb Basisstation Base Fix Zwart

Veilige en eenvoudige 1-klik-installatie. Geen onhandig gedoe meer met het vastmaken van de autostoel met de autogordel.

€ 139.95

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

hauck Isofix Base voor Comfortfix Black Zwart

De comfort Fix Isofix Base is combineerbaar met de Hauck Autostoel Comfort Fix. Kan als uitbreiding voor de volgende sets gebruikt worden: Atlantic Plus Trio Set, King Air Plus Trio Set, Maxan 3 Plus Trio Set, Maxan 4 Plus Trio Set, Rapid 3 Plus Trio Set, Rapid 4 Plus Trio Set en Soul Plus Trio Set. Productdetails: Eenvoudig in de auto te bevestigen. In een handomdraai geïnstalleerd. Standvoet wordt doormiddel van een één-hand-mechanisme ontgrendeld. Verkeerd gebruik is uitgesloten. Hierdoor is de hoogste veiligheid gegarandeerd. Afmetingen: 33 x 17 x 60 cm Materiaal: Kunststof

€ 82.29

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

knorr baby Isofix Base voor de autostoelen, zwart Zwart

Isofix-Base voor de autostoelen van knorr-baby. Passend bij de autostoelen: Noxxter Voletto Classico

€ 134.16

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Maxi Cosi Base 3WayFix

Het Maxi-Cosi 3wayFix basisstation biedt maximale transportveiligheid, omdat kinderen vanaf de geboorte tot een leeftijd van ca. 4 jaar achteruit kunnen reizen in de auto. Het 3wayFix basisstation maakt deel uit van het 3wayFamily Concept en zorgt ervoor dat de Jade reiswieg, de Pebble Plus of het Pearl Pro i-Size autostoel stevig verankerd zijn. Alle drie de stoelen voldoen aan de i-Size (R129) regelgeving en bieden daarom maximale veiligheid. Het 3wayFix basisstation is zeer gebruiksvriendelijk, want dankzij ISOFIX kan het kinderzitje eenvoudig in de auto worden geïnstalleerd met behulp van een Click&Go installatie. Een visueel en akoestisch display bevestigt de veilige installatie. Productdetails: Voldoet aan de laatste i-Size (R129) veiligheidsregelgeving. Visuele en akoestische tekens bevestigen de correcte installatie en verminderen het risico op een verkeerde installatie Zeer eenvoudige Slide&Go-installatie voor Jade- en Click&Go-installatie voor Pebble Plus en Pearl Pro i-Size. Bruikbaar vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar met een isofix-basis voor drie leeftijdsgroepen. Installatie Compact en elegant ontwerp Inclusief vervangbare batterijen Waarschuwingssignaal lage batterijspanning Te combineren met: Maxi Cosi Pearl Pro i-Size Maxi Cosi Pearl Smart i-Size Maxi Cosi Pearl One i-Size Maxi Cosi Rock Maxi Cosi Jade Maxi Cosi Pebble Plus Maxi Cosi Pebble Pro Maxi Cosi 2wayPearl

€ 199.90

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Maxi Cosi Basisstation FamilyFix One i Size Zwart

45cm-105cm (van de geboorte tot 4 jaar) Voor de perfecte installatie van de Rock en Pearl One i-size Het Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size Basisstation is met ISOFIX voorzien en biedt de perfecte installatie voor de Rock reiswieg en het Pearl One i-Size autostoeltje. Daardoor kan rugwaarts gereisd worden tot 4 jaar. Beide zitjes zijn naar de i-Size sind nach i-Size (R129) zugelassen und entsprechen Het basisstation Kenmerken: Uitsluitend rugwaarts reizen: Aanbrengen tegen de rijrichting tot 4 jaar en verhoging van de veiligheidsstandaard naar i-Size Click-and-Go Installatie: Zeer eenvoudig aan te brengen van de Rock en Pearl One i-Size met slechts 1 click Visueel en audio waarschuwingssignaal Visuele en akoestische tekens bevestigen de correcte installatie en verminderen het risico op een verkeerde installatie lange gebruikstijd Bruikbaar vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar met een isofix-basis en twee leeftijdsgroepen. Eigenschappen: Gebruiksgemak: Zeer makkelijke Click-and-Go installatie van de Rock en de pearl Onze i-Size kinderstoeltjes Veiligheid: Verb terde veiligheidsstandaards beiden bovendien veiligheid van hoofd en nek ISOFIX installaties bieden de veiligste, eenvoudigste en snelste mogelijkheid om een autostoeltje te installeren. Visuele en akoestische tekens bevestigen de correcte installatie en verminderen het risico op een verkeerde installatie Algemeen: Tot 4 jaar ISOFIX Click-and-go-reizen in combinatie met rock en pearl One i-Size Past in de meeste auto´s met ISOFIX 2 batterijen zijn bij de levering inbegrepen en kunnen in lege toestand verwisseld worden. Het waarschuwingssignaal pinkt wanneer het energielevel onder 30% is. De FamilyFix One i-Size functioneert nog steeds, maar een vervanging van batterijen wordt dringend aanbevolen.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Maxi Cosi Easy Fix Base, zwart Zwart

EASY FIX De Maxi-Cosi Easy Fix is een base om de Maxi-Cosi Cabrio Fix autostoeltje op makkelijke, snelle en veilige manier in de auto te bevestigen. Het maakt niet uit of je auto uitgerust is met IsoFix of niet, de EasyFix basis is de perfecte dubbel oplossing, omdat het kan worden geïnstalleerd met behulp van het Isofix-systeem of de standaard drie-punts veiligheidsgordel. Voldoet aan: ECE R44/04 Kleurenindicatoren, deze geven direct aan of de EasyFix correct geïnstalleerd is. De verstelbare steunpoot klapt automatisch in de juiste verticale positie en zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid. · Snelle en eenvoudige bevestiging van de Maxi-Cosi CabrioFix · kan worden geïnstalleerd met behulp van het Isofix-systeem of de standaard drie-punts veiligheidsgordel · Moet alleen maar één keer in het voertuig worden bevestigd. · Kleur indicatoren geven aan of de installatie juist is · Stabilisator voor meer stabiliteit Alleen de EasyFix basis is bij de levering inbegrepen!

€ 139.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Maxi Cosi FamilyFix (IsoFix) Zwart

DOREL Maxi Cosi FamilyFix (IsoFix) voor de modellen: Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Pearl De Maxi-Cosi FamilyFix Basis is een semi-universele Fix Basis waar de Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix en Pearl op bevestigd kunnen worden. De Maxi-Cosi FamilyFix kan met IsoFix op een in de rijrichting wijzende autostoel bevestigd worden. Controleer voor het plaatsen altijd de lijst met type auto's . Gebruiksgemak Gebruik de IsoFix bevestiging voor optimale veiligheid Is lang te gebruiken en eenvourdig te hanteren: je hebt slechts een Basis voor twee autostoeltjes voor opeenvolgende leeftijdsgroepen nodig: Maxi-Cosi Pebble (baby*/0-13kg) en Pearl (peuter/9-18kg) Een licht- en geluidssignaal geven aan of de stoel op de juiste manier geïnstalleerd is De Basis heeft zowel voor de Maxi-Cosi Pebble (groep 0+) als ook voor de Pearl (groep 1) een unieke verstelmogelijkheid voor een extra zitstand * De Maxi-Cosi FamilyFix Basis kan ook met de Maxi-Cosi CabrioFix gebruikt worden Groep/ Gewichtsklasse: Groep 0+ in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble of CabrioFix: vanaf geboorte tot ca. 12 maanden (0-13kg) Groep 1 in combinatie met de Maxi-Cosi Pearl: vanaf 9 maanden tot ca. 3,5 jaar (9-18kg) Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen: ECE R44/04 Afmetingen Breedte: 35 cm Diepte: 55 cm Hoogte: 17 cm (met steunpoot: 48-65cm) Gewicht: 6,8 kg De Maxi Cosi wordt NIET meegeleverd Je ontvangt enkel de FamilyFix Basis.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Peg Pérego Basis i Size Zwart

i-Size basis voor het Primo Viaggio i-Size en de FF105 autostoel. Productdetails: In hoogte verstelbare steunpoot Isofix-rasterarmen kunnen in lengte worden versteld en aangepast om de montage in de auto te vergemakkelijken Controledisplays om te controleren of de basis correct is gemonteerd Is goedgekeurd voor zowel de Primo Viaggio i-Size als de FF105, zodat de basis gebruikt kan worden voor beide autostoelen van opeenvolgende groepen. Kan permanent worden bevestigd in auto's met Isofix zonder veiligheidsgordel Toegelaten conform ECE R44/04 Technische details: Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 58 x 35 x 14 cm Gewicht: 5 kg Toegelaten conform ECE R44/04 Combineerbaar met de volgende artikelen: Primo Viaggio i-Size FF105

€ 149.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Peg Perego ISOFIX BASE 0 1

PEG-PEREGO ISOFIX BASE 0+1 Isofix Base van Peg Perego geschikt voor de Primo Viaggio Trifix 0+ autostoel en de Viaggio Duo-Fix groep 1 autostoel. De Isofix Base is uitgerust met in hoogte verstelbare steun en geeft de correcte montage van de basis en autostoeltjes aan. Let op! Controleer voor de koop of de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto beschikbaar zijn.

€ 111.18

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Römer Base Isofix voor de Baby Safe SHR Zwart

Römer Base Isofix voor de Baby Safe Plus SHR & Baby Safe Plus Isofix Base voor installatie met IsoFix. Alleen de Base Isofix wordt geleverd! De Base is alleen te gebruiken met de Baby Safe Plus SHR en met de Baby Safe Plus De Baby Safe Plus wordt niet meegeleverd

€ 149.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product
 

Silver Cross Isofix Basissation Simplicity zwart Zwart

Net zoals de Simplicity is ook de Simplifix Isofix-Basis eenvoudig te bedienen. Door middel van een clip is de basis eenvoudig aan de stoel van de auto te bevstigen en biedt een veilige en praktische alternatief t.o.v. normale autogordels. Het Simplifix-Isofix-Basisstation wordt met de Isofix verankeringen van de auto bevestigd en zorgt voor totale veiligheid en een eenvoudige installatie in de auto. De juiste installatie van het basisstation kan aan de hand van drie indicatoren worden gecontroleerd. Technische details: Afmetingen (Lengte x breedte x hoogte): 71 x 34 x 26,5 cm

€ 210.00

Meer informatie / bestellen >>>

Autostoelen Basisstations
Product