4YOU Flash BTS Hardbox Geodriehoek 153 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige inklusive geodriehoek is een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 16.91

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Geodriehoek 172 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige is incl. geo-driehoek en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is ontworpen in de huidige Retro Circle s Design . De zijkanten zijn hier in groot rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven het artikel een igen trend look en een top mode kleur design . Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits < >Details strong : />Details: / strong Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 17.48

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Plus 153 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige inklusive geodriehoek is een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 13.83

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Plus 172 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is ontworpen in de huidige Retro Circle s Design . De zijkanten zijn hier in groot rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven het artikel een igen trend look en een top mode kleur design . Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 16.00

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Boomerang Sport , 165 43

De gratis truck tas van het merk 4YOU is ook op school een goed figuur. De rugzak heeft twee grote hoofdcompartimenten, waarvan het achtercompartiment is voorzien van een opgevuld laptopvak. Het artikel heeft ook een voorvak met opbergvak (4 pennenhouders, gewatteerd gsm-zakje, gaasvakje), een met fleece gevoerde voorzak met ritssluiting en twee zijzakken met ritssluiting met Ex panda ble-functie (bijv. voor drinkflessen). De voorzijde van de 4YOU Boomerang Sport unit is ook uitgerust met twee Fastex-bevestigingen. Deze maken de bevestiging van Skate board, jas en andere items mogelijk. De comfortabele rugbekleding is sport licht van vorm en aangenaam zacht gewatteerd. De schouderbanden zijn ook voorzien van een verstelbare borstband. Het artikel is ontworpen in de nieuwe ornamenten Circle Design . De details worden gehouden schwa rz. De boven- en zijkanten zijn deels donkergrijs, terwijl de voorkant neutraal beige van kleur is. De voorkant is ook versierd met de Design typische ornamenten. Deze zijn gekleurd in wit, schwa rz, grijs en blauw en geven de rugzak een unieke gehaakte kantlook. Het 4YOU ornament Circle past Design altijd - voor iedereen Outfit , voor elk seizoen en voor elke gelegenheid! Details: Voorkant met twee Fastex-sluitingen voor het bevestigen Skate van board, jasje enz. en fleece Extra gevoerde compartiment. Twee grote hoofdcompartimenten Voorcompartiment: organizer met vier pennenhouders, opgevuld en afsluitbaar gsm-zakje en apart gaasvakje Achtercompartiment met apart, gestoffeerd laptopcompartiment, ergonomisch dicht bij de achterkant geplaatst Zijvakken met rits aan de zijkant met Ex panda ble-functie, bijv. voor drinkflessen Gedekte zware ritsen voor zwaar gebruik Comfortabele rugbekleding met anti-pilling afwerking Gewatteerde riemen Afneembare borstband Technischegegevens: Kleur nr.: 165-43 Afmetingen: 32 x 45 x 20 cm Gewicht: 800 g Volume: 30l .

€ 63.84

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Boomerang Sport , 172 43

De gratis truck tas van het merk 4YOU is ook op school een goed figuur. De rugzak heeft twee grote hoofdcompartimenten, waarvan het achtercompartiment is voorzien van een opgevuld laptopvak. Het artikel heeft ook een voorvak met opbergvak (4 pennenhouders, gewatteerd gsm-zakje, gaasvakje), een met fleece gevoerde voorzak met ritssluiting en twee zijzakken met ritssluiting met Ex panda ble-functie (bijv. voor drinkflessen). De voorzijde van de 4YOU Boomerang Sport unit is ook uitgerust met twee Fastex-bevestigingen. Deze maken de bevestiging van Skate board, jas en andere items mogelijk. De comfortabele rugbekleding is sport licht van vorm en aangenaam zacht gewatteerd. De schouderbanden zijn ook voorzien van een verstelbare borstband. De 4YOU rugzak Flow is Design ontworpen in s en is altijd up-to-date Retro Circle . De zijkanten van de rugzak zijn in het rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven de rugzak een igen trend look en een top mode kleur design . Het rugoppervlak en de bodem van de rugzak zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De meegeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa inbegrepen. Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Voorkant met twee Fastex-sluitingen voor het bevestigen Skate van board, jasje enz. en fleece Extra gevoerde compartiment. Twee grote hoofdcompartimenten Voorcompartiment: organizer met vier pennenhouders, opgevuld en afsluitbaar gsm-zakje en apart gaasvakje Achtercompartiment met apart, gestoffeerd laptopcompartiment, ergonomisch dicht bij de achterkant geplaatst Zijvakken met rits aan de zijkant met Ex panda ble-functie, bijv. voor drinkflessen Gedekte zware ritsen voor zwaar gebruik Comfortabele rugbekleding met anti-pilling afwerking Gewatteerde riemen Afneembare borstband Technischegegevens: Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 32 x 45 x 20 cm Gewicht: 800 g Volume: 30l .

€ 62.57

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 153 43

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De rug, de onderkant van de rugzak en de schouderbandjes zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De bijgeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa rz. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Ook de bovenzijde en beide zijden zijn voorzien van de grijze decoratieve patronen. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel Afneembare buikgordel Technischedetails: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 33 x 43 x 43x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 43.68

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 336 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Deze 4YOU Ethno Design wordt gekenmerkt door een edele, lichtgrijze basiskleur, die zich uitstrekt over bijna het gehele buitengebied en slechts door enkele afzonderlijke schwa vlekken Design elemente wordt onderbroken. De boven- en voorkant is ook voorzien van een hoogwaardige logo badge. Hier ziet u een schwa vogelkop naast het opschrift Native Signs & Symbols. Het geheel Design en de decoraties zijn ontworpen naar het model van de Amerikaanse inboorlingen. < Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 336-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.75

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 340 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Dit 4YOU Spider Design is precies goed voor spin- en griezelfans. Kenmerkend is de donkerblauwe grondkleur, die versierd is met veel spinnenmotieven in grijs en neongroen. Deze lopen over de gehele voor- en bovenzijde en worden begeleid door een grote, witte schwa spin. Niet Design voor bangmakende katten! Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 340-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.51

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Compact, 343 47

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwgrijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoolartikel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de engelenvleugels schijnt een rood hart, dat vooral opvalt door de opmerkelijke kleur. Dit Design wordt afgerond met schwa rze Elemente , zoals de ritsen. < Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 343-47 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 42.51

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS rugzak Compact, Retro Circle s 172 43

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is door zijn vorm niet alleen geschikt voor de school, maar sport ook een betrouwbare partner voor achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en kan tot 26 liter volume dragen - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. De 4YOU rugzak is Design ontworpen in de huidige Retro Circle s. De zijkanten van de rugzak zijn hier in het rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven de rugzak een igen trend look en een top mode kleur design . Het rugoppervlak en de bodem van de rugzak zijn geverfd met bijpassende schwa rz. De meegeleverde borstband en ritsen zijn ook schwa inbegrepen. Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel Afneembare buikgordel < >Technische strong gegevens: Kleur nr.: 172-43 afmetingen: 33/43/22cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 46.42

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash BTS Rugzak Move, 343 47 Engel 343 47 Heart

De Move is een top mode-all-rounder. De ronde vorm maakt dat het er modern uitziet en dat het er prachtig uitspringt. Het 28 liter interieur is verdeeld in verschillende grote en kleine compartimenten. Twee grote vakken geschikt voor DIN A4 bieden optimale ruimte voor schoolbenodigdheden. Zelfs een kleinere laptop vindt hier een eigen, gewatteerd vakje. Aan de voorzijde zijn er nog twee ruime vakken met ritssluiting. Er zijn ook verschillende organizer pockets voor pennen, mobiele telefoon of zelfs de rekenmachine. Dus niets gaat verloren - alles heeft zijn plaats. Het bevel blijft volledig van alleen en het vervelende opruimen is ongeldig! Twee zijvakken met eigen ritsen bieden ook ruimte voor snacks, drankjes of andere belangrijke zaken. Het rugoppervlak en de twee schouderbanden zijn aangenaam zacht gewatteerd. Zo kunnen schoolspullen comfortabel gedragen worden, zelfs tijdens wilde n avonturen op weg naar huis. Een reeds bevestigde borstriem (eventueel afneembaar) zorgt voor extra stabiliteit. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwgrijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoolartikel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de Details: Twee grote hoofdcompartimenten geschikt voor DIN A4 met een opgevuld laptopcompartiment Twee voorzakken met ritssluiting: de grote fleece gevoerd met gsm-zakje, twee extra zakken en twee pennenhouders, de kleine met vier kaartsleuven en een pennenhouder. Zijzakken met rits aan de zijkant Gewatteerde riemen Ergonomische rugbekleding Afneembare borstband Extra Voorvak voering met Design allover-zip voering Print Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1419-00 Kleur nr.: 343-47 Afmetingen: 32/45/19 cm Gewicht: 600 g Volume: 28l .

€ 47.01

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

4YOU Flash Case XL, ongevulde 343 47 engel 343 47. Heart

De XL 4YOU koffer is een overzichtelijke etui in de klassieke vorm van een etui. Binnenin heeft het in totaal 31 rubberen lussen voor pennen, een lus voor een liniaal en twee lussen voor een slijper en een gummetje. Daarnaast is hij uitgerust met 2 praktische binnenkleppen, die elk voorzien zijn van een transparant vak aan de bovenzijde. Deze zijn perfect voor het opslaan van notities en dienstregelingen. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwe grijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoollabel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de engelenvleugels schijnt een rood hart, dat vooral opvalt door de opmerkelijke kleur. Dit Design wordt afgerond met schwa rze Elemente , zoals de ritsen. Details: Met twee flappen en rits Incl. transparante onderwerpen voor het tijdschema etc. Fabrikant Deelnr.: 1659-00 Kleur nr.: 343-47 afmetingen: 20 x 14 x 3,5 cm Gewicht: 200 g .

€ 18.27

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Hardbox Plus 336 47 Ethno

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Deze 4YOU Ethno Design wordt gekenmerkt door een edele, lichtgrijze basiskleur, die zich uitstrekt over bijna het gehele buitengebied en slechts door enkele afzonderlijke schwa vlekken Design elemente wordt onderbroken. De boven- en voorkant is ook voorzien van een hoogwaardige logo badge. Hier ziet u een schwa vogelkop naast het opschrift Native Signs & Symbols. Het geheel Design en de decoraties zijn ontworpen naar het model van de Amerikaanse inboorlingen. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 336-47 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 15.24

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Hardbox Plus 630 42

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is in een geweldig Dark Night Design design. Het presenteert zich in een grijze basistoon en schwa een rits in rits. De fronten zijn versierd met Design typische vleermuizen schwa . Bovendien is het grote Black vania-logo hier geplaatst en rondt het de jongen design perfect af. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 630-42 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 14.85

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Rugzak Compact, 236 44 gewoon rood

De 4YOU schoolrugzak Compact is het ideale sport alternatief voor de 4YOU Classic Plus en is niet sport alleen geschikt voor scholen, maar is ook een betrouwbare partner achteraf. De schoolrugzak Compact heeft een formaat van 33 cm x 43 cm x 22 cm (BxHxD) en is geschikt voor maximaal 26 liter - en dat met een leeggewicht van slechts 900 gram. Details: 2 grote hoofdcompartimenten (achtercompartiment geschikt voor notebooks met 15 beeldschermen) leider: professionele organisator met vakje voor mobiele telefoon Zijvakken van gaas, bijv. voor drinkflessen Gevoerde S-vormige riemen met reflecterende tape mesh rug vulling Stevige, gepolsterde draagbeugel afneembare heupriem Technischegegevens: Fabrikant Bestelnr.: 1129-01 Kleur nr.: 236-44 afmetingen: 33 x 43 x 43 x 22 cm Gewicht: 900 g Volume: 26l .

€ 43.22

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Rugzakken
Product
 

Affenzahn Etui Bella Vogel Paars

Details: Kleur: paars Maat: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Bobo Beer Blauw

Details: Kleur: blauw Maat: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Eluise Uil Turquoise

Met deze etui zijn alle belangrijke spullen voor de kleuterschool of de school altijd bij de hand. De etui is voorzien van een brede rits en geeft door het kleurrijke ontwerp veel plezier. Een uittrekbare tong met naamplaatje zorgt ervoor dat de etui altijd zijn weg terug vindt naar de eigenaar. Details: Geborduurde details Tong met naamplaatje Groot vak Stabiel Kleur: turquoise Materiaal: Polyester, 50% gerecycled materiaal Oppervlakte met een vochtige doek afnemen. Technische details: Afmetingen: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Erna Eenhoorn Roze lichtroze

Met de etui Erna Einhorn zijn alle belangrijke gebruiksvoorwerpen voor de kleuterschool of school altijd bij de hand. De koffer is voorzien van een brede rits en zorgt door zijn kleurrijke Design kleur voor grote vreugde. Een uittrekbare tong met een naam child zorgt ervoor dat de etui altijd zijn weg terug vindt naar de eigenaar. Details: Geborduurde details Tekeningstong met naam child Groot vak Vaste standaard Kleur: Roze Materiaal: Polyester, 50% gerecycled materiaal Verzorgingsadvies: kan met een vochtige doek worden afgeveegd. Technische details Afmetingen: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g. Leeftijd: van 3 tot 5 jaar oud

€ 15.60

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product