4YOU Flash BTS Hardbox Geodriehoek 153 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige inklusive geodriehoek is een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 16.91

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Geodriehoek 172 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige is incl. geo-driehoek en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is ontworpen in de huidige Retro Circle s Design . De zijkanten zijn hier in groot rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven het artikel een igen trend look en een top mode kleur design . Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits < >Details strong : />Details: / strong Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 17.48

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Plus 153 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordige inklusive geodriehoek is een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het 4YOU artikel is ontworpen in paars Dark Desire Design . Het heeft een paarse grondkleur. De voorkant is versierd met het Dark Desire-motief. Grijze en schwa bronzen decoraties die elemente glinsteren voor een goudgele volle maan belichamen de magie van een vollemaannacht. Een Design die dat jonge meisje onmiddellijk in haar hart zal nemen! Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 153-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 13.83

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash BTS Hardbox Plus 172 43

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is ontworpen in de huidige Retro Circle s Design . De zijkanten zijn hier in groot rood gekleurd, de voorkant in helder beige rood. De voorkant is ook versierd met de naamgevende Retro Circle s. De rode en witte, ronde patronen geven het artikel een igen trend look en een top mode kleur design . Een iges trend Design voor elk seizoen, die snel fans vindt. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 172-43 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm .

€ 16.00

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Case XL, ongevulde 343 47 engel 343 47. Heart

De XL 4YOU koffer is een overzichtelijke etui in de klassieke vorm van een etui. Binnenin heeft het in totaal 31 rubberen lussen voor pennen, een lus voor een liniaal en twee lussen voor een slijper en een gummetje. Daarnaast is hij uitgerust met 2 praktische binnenkleppen, die elk voorzien zijn van een transparant vak aan de bovenzijde. Deze zijn perfect voor het opslaan van notities en dienstregelingen. De 4YOU Heart Design hengel is speciaal ontworpen voor meisjes. Lichtblauwe grijze tribals in hun geheel resulteren in prachtige engelenvleugels, die zich uitstrekken over de voor/bovenzijde van het schoollabel en op de donkerblauwe, bijna paarse achtergrond prachtig naar voren komen. In het midden van de engelenvleugels schijnt een rood hart, dat vooral opvalt door de opmerkelijke kleur. Dit Design wordt afgerond met schwa rze Elemente , zoals de ritsen. Details: Met twee flappen en rits Incl. transparante onderwerpen voor het tijdschema etc. Fabrikant Deelnr.: 1659-00 Kleur nr.: 343-47 afmetingen: 20 x 14 x 3,5 cm Gewicht: 200 g .

€ 18.27

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Hardbox Plus 336 47 Ethno

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Deze 4YOU Ethno Design wordt gekenmerkt door een edele, lichtgrijze basiskleur, die zich uitstrekt over bijna het gehele buitengebied en slechts door enkele afzonderlijke schwa vlekken Design elemente wordt onderbroken. De boven- en voorkant is ook voorzien van een hoogwaardige logo badge. Hier ziet u een schwa vogelkop naast het opschrift Native Signs & Symbols. Het geheel Design en de decoraties zijn ontworpen naar het model van de Amerikaanse inboorlingen. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 336-47 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 15.24

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

4YOU Flash Hardbox Plus 630 42

Dit merk is een evergreen voor het dagelijkse schoolleven. Naast de modernste rugzakken vindt u altijd een hoge kwaliteit, zoals hier met de herwerkte hardbox. De 4YOU Hardbox Plus is een perfecte en stabiele slordige koffer. De pennenbak heeft een rits en binnenin een extra klep voor schoolpennen. Deze slordig is ongevuld en een geweldig accessoire voor de 4YOU schoolrugzak van je schoolkind. Het artikel is in een geweldig Dark Night Design design. Het presenteert zich in een grijze basistoon en schwa een rits in rits. De fronten zijn versierd met Design typische vleermuizen schwa . Bovendien is het grote Black vania-logo hier geplaatst en rondt het de jongen design perfect af. Details: Met rits met omtrekrits potloodorganisator Binnenzijde met Extra klep: voorzijde met lussen voor liniaal etc., achterzijde met ritsvakje met rits Technischegegevens: Kleur nr.: 630-42 Afmetingen: 23 x 9 x 6 cm Gewicht: 145 g .

€ 14.85

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Bella Vogel Paars

Details: Kleur: paars Maat: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Bobo Beer Blauw

Details: Kleur: blauw Maat: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Eluise Uil Turquoise

Met deze etui zijn alle belangrijke spullen voor de kleuterschool of de school altijd bij de hand. De etui is voorzien van een brede rits en geeft door het kleurrijke ontwerp veel plezier. Een uittrekbare tong met naamplaatje zorgt ervoor dat de etui altijd zijn weg terug vindt naar de eigenaar. Details: Geborduurde details Tong met naamplaatje Groot vak Stabiel Kleur: turquoise Materiaal: Polyester, 50% gerecycled materiaal Oppervlakte met een vochtige doek afnemen. Technische details: Afmetingen: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Erna Eenhoorn Roze lichtroze

Met de etui Erna Einhorn zijn alle belangrijke gebruiksvoorwerpen voor de kleuterschool of school altijd bij de hand. De koffer is voorzien van een brede rits en zorgt door zijn kleurrijke Design kleur voor grote vreugde. Een uittrekbare tong met een naam child zorgt ervoor dat de etui altijd zijn weg terug vindt naar de eigenaar. Details: Geborduurde details Tekeningstong met naam child Groot vak Vaste standaard Kleur: Roze Materiaal: Polyester, 50% gerecycled materiaal Verzorgingsadvies: kan met een vochtige doek worden afgeveegd. Technische details Afmetingen: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g. Leeftijd: van 3 tot 5 jaar oud

€ 15.60

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Karla Koala Grijs

Met deze etui zijn alle belangrijke spullen voor de kleuterschool of de school altijd bij de hand. De etui is voorzien van een brede rits en geeft door het kleurrijke ontwerp veel plezier. Een uittrekbare tong met naamplaatje zorgt ervoor dat de etui altijd zijn weg terug vindt naar de eigenaar. Details: Geborduurde details Tong met naamplaatje Groot vak Stabiel Kleur: grijs Materiaal: Polyester, 50% gerecycled materiaal Oppervlakte met een vochtige doek afnemen. Technische details: Afmetingen: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Affenzahn Etui Timmy Tijger Geel

Details: Kleur: geel, bruin Maat: 20 x 8 x 5 cm Gewicht: ca. 80 g Leeftijd: vanaf 3 tot 5 jaar

€ 14.90

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

iKON Pencil Gevallen Style Turquoise Camouflage Kleurrijk

Wild, kleurrijk en opvallend ingenieus - dat is het nieuwe iKON . De schoolrugzak, die niet alleen op het schoolplein opvalt en overal de beste indruk maakt. Het nieuwe soort schoolbagage voor de huidige kleine hipsters. De iKON collectie is strikt beperkt. Alle pennen zijn mooi gesorteerd in de Pencil koffer. Details: afmetingen: 24,5 x 5,5 x 11,5 x 11,5 cm ruim hoofdcompartiment met ritssluiting ritsvak 14 penlussen Incl. tussenflap

€ 16.14

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Les Deglingos Etui Coquelicos® Melamine Muchacho's Roze lichtroze

Praktische etui met muismotief op de rits - zodat er altijd orde in de schoolrugzak zit en alle pennen veilig opgeborgen zijn. Details: afmetingen: 22 x 6 x 8 cm Materiaal: polyester, kunststof, siliconen, plastic Verzorging: vochtig veegbaar Leeftijd: vanaf 3 jaar achting Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen!

€ 9.37

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Les Deglingos Etui Hippipos ® Melamine Muchachos Blauw

Praktische etui met een nijlpaardmotief op de rits - zo zit er altijd orde in de schoolrugzak en zijn alle pennen veilig opgeborgen. Details: afmetingen: 22 x 6 x 8 cm Materiaal: polyester, kunststof, siliconen, plastic Verzorging: vochtig veegbaar Leeftijd: vanaf 3 jaar achting Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen!

€ 9.37

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Les Deglingos etui Rototos ® etui Rototos ® etui Rototos Kleurrijk

Praktische etui met panda beer motief op de rits - zodat er altijd orde is in de schoolrugzak en alle pennen veilig opgeborgen zijn. Details: afmetingen: 22 x 6 x 8 cm Materiaal: polyester, kunststof, siliconen, plastic Verzorging: vochtig veegbaar Leeftijd: vanaf 3 jaar achting Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen!

€ 9.37

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Scout Basic Etui 23 delig Bat Robot

Deze Scout Basic Etui is de perfecte begeleider voor jouw kind op school. Compleet Uitgerust met producten van de gerenommeerde schrijfwarenfabrikant Staedtler Ergonomisch Staedtler kwaliteits-potloden „ergosoft”: Bijzonder handig en antislip, voor een ontspannen en moeiteloze schrijfhouding Details: Afmetingen: gesloten ca. 20 x 11,5 x 4 cm Met 1 flap en Staedtler potloden (kleurpotloden en jumbo-potloden ergosoft)

€ 38.78

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Scout Basic Etui 23 delig Big Foot Police

Deze Scout Basic Etui is de perfecte begeleider voor jouw kind op school. Compleet Uitgerust met producten van de gerenommeerde schrijfwarenfabrikant Staedtler Ergonomisch Staedtler kwaliteits-potloden „ergosoft”: Bijzonder handig en antislip, voor een ontspannen en moeiteloze schrijfhouding Details: Afmetingen: gesloten ca. 20 x 11,5 x 4 cm Met 1 flap en Staedtler potloden (kleurpotloden en jumbo-potloden ergosoft)

€ 37.26

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product
 

Scout Basic Etui 23 delig Big Orca

Deze Scout Basic Etui is de perfecte begeleider voor jouw kind op school. Compleet Uitgerust met producten van de gerenommeerde schrijfwarenfabrikant Staedtler Ergonomisch Staedtler kwaliteits-potloden „ergosoft”: Bijzonder handig en antislip, voor een ontspannen en moeiteloze schrijfhouding Productdetails: Afm tingen: gesloten ca. 20 x 11,5 x 4 cm Met 1 flap en Staedtler potloden (kleurpotloden en jumbo-potloden ergosoft)

€ 40.00

Meer informatie / bestellen >>>

Speelgoed Schoolspullen Etuis
Product